top of page

Florile care îți ating sufletul

Dragă cititor/cititoare,


Vreau să îți povestesc astăzi despre o floare foarte specială - trandafirii David Austin.


Istoria lor fascinantă pornește din pasiunea și dedicarea unui tânăr, cu același nume, pentru flori. David venea dintr-o familie de agricultori și tatăl lui nu aproba interesul băiatului pentru acestea. La acea vreme, erau neprofitabile.Însă ce nu face universul pentru pasiunea cuiva?


Când a împlinit 21 de ani, David a primit în dar de la sora lui o carte, Old Garden Roses de A.E. Bunyard și din acel moment, nu a mai fost loc de cale întoarsă. David a început să analizeze vechile soiuri de trandafiri, care se remarcau prin frumusețea deosebită și parfum, dar și noile soiuri, care aveau o varietate mult mai mare de culori și înfloreau repetat. Așa că a decis să creeze soiuri hibride care să aibă splendoarea și parfumul vechilor trandafiri și beneficiile soiurilor noi. Și uite așa, au apărut acești trandafiri deosebiți.


Când am început să îmi urmez visul unui atelier de flori, am aflat inevitabil de aceste minunății parfumate și m-am îndrăgostit pe loc. Am decis atunci că trandafirii David Austin trebuie să facă parte din viața mea. Iar acum, grădina mea e ca o poveste și de fiecare dată mă simt ca într-o oază de frumusețe și delicatețe.


Dar și tu poți să îți creezi un mic rai la tine în grădină! Aceste tufe bogate și pline cu flori îți vor decora inedit spațiul și îl vor transforma într-o poveste. Și pe cât de sofisticați par, pe atât de simplu se îngrijesc. Se plantează în perioada noiembrie - aprilie iar singura condiție e să nu fie pământul înghețat și poți culege flori din mai până în toamnă târziu. Și mai sunt și rezistenți la boli și adaptabili vremii din România.


În fiecare lună cheltuim bani pe multe lucruri care ne satisfac plăcerile de moment. Ce ar fi să investești o dată și să te bucuri de flori spectaculoase ani la rând de acum încolo?


Trandafirii David Austin sunt o investiție sigură de care nu o să regreți! Garantăm prinderea integrală iar dacă nu se prind, primești un butaș nou!


Creează-ți acum grădina visurilor tale accesând linkul de mai jos!O zi frumoasă să ai!

Ramona Florentina Fugaciu

Grădinar de flori si visuriComments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page