top of page

Wedding DREAM Painter - Ramona Fugaciu


Draga viitoare mireasa a anului 2019,

Ai inceput deja sa te pregatesti pentru cea mai frumoasa zi din viata ta: ziua nuntii!

Ai fost la Targul Miresei, ai analizat ofertele, ai probat rochii si acum incep emotiile in a lua cele mai bune decizii, pentru ca ziua nuntii sa fie asa cum visezi.

Esti asaltata de sfaturi, idei si simti ca nu te poti decide inca...

Te inteleg perfect, pentru ca si eu am fost in papucii tai, in unii verzi chiar :)

Am inceput pregatirile in ianuarie si am crezut ca pana in iulie, totul va fi asa cum am visat.

Nu a fost chiar asa: rochia de mireasa. am ales sa o comand la un atelier de rochii si cu o luna inainte de nunta, cand planificasem a fi finalizata, era abia la nivelul de material prins cu bolduri si departe de modelul din visul meu; pantofii colorati erau de negasit pe masura mea, cu o saptamana inainte de nunta doar, ma asteptau acesti draguti in culoarea mea favorita: verde; cand credeam ca am rezolvat tot, cei de la restaurant ne chemau zilnic, fiecare domn cu problema lui si intotdeauna alta.

Florile, cel mai important element pentru mine, m-au surprins si ele in ziua nuntii: nuferii egipteni in nuante de roz, pe care ii procurasem cu dificultate, erau aranjati pe mese in boluri, inconjurati de o verdeata cu tepi, iar nuanta frunzelor tepoase, era departe de a se potrivi cu rozul superb al bobocilor de nuferi :))

Sunt detalii pe care le-am observat doar eu, pentru ca aceste detalii nu erau parte din visul meu.

In ziua nuntii, eram deja epuizata si emotiile erau coplesitoare, iar caldura soarelui din acea zi de 28 iulie, nu o voi uita vreodata . Atunci mi-am promis ca intr-o zi, voi face ceva pentru ca ziua nuntii sa fie asa cum visezi tu, viitoare mireasa.

Ziua a sosit dupa doi ani, odata cu aparitia bebelinei Iris si in februarie 2014, am mers la primul curs de design floral.

Am inceput acel "ceva" cu florile - pasiunea mea dintotdeauna, inca de la primii pasi (mama imi povesteste ca am inceput sa merg, incercand sa prind fluturi si sa culeg flori), pasiune mostenita de la bunica mea paterna, a carei casa si gradina creau un colt de rai vesnic verde si inflorit.

Dupa primul curs de design floral, am inceput sa fac cadouri prietenelor, care incantate fiind, m-au recomandat rapid pentru primele evenimente. Fiecare eveniment, fiecare feed-back, fiecare curs, mi-au dat curajul sa continui si sa imi doresc si mai mult sa pictez vise cu flori.

Acum, dupa zeci de evenimente anual, dupa aproape 5 ani printre flori si mirese fericite, am inteles ca pot oferi zambete si altfel decat prin flori, ca nu oferim doar flori si design floral, ci si curajul de a visa si a alege ceea iti doresti cu adevarat, o experienta inedita, in care emotiile dispar si raman zambetele de bucurie si amintirea unei nunti de vis.

Tu ce frici si emotii legate de nunta, traiesti acum la sfarsit de an? Completeaza testul aici si vei primi feed-back personalizat pentru o nunta magica!

Asadar, pentru 2019, pe langa creatii florale personalizate cu florile tale preferate, care te vor face sa zambesti in cea mai frumoasa zi, trucuri despre cand si cum sa te organizezi, ce furnizorii de servicii sa alegi, am pregatit CADOURI unice doar pentru tine:

- ore gratuite de coaching, care te vor ajuta in demersul tau de a face cele mai bune alegeri, de a gestiona mai usor emotiile din ziua nuntii, cu life coach-ul - Oana Stoica

- ore gratuite de consultanta pentru alegerea si organizarea lunii de miere de vis

- O CREMA personalizata cu florile tale preferata, cu ingrediente 100% naturale

Si multe alte surprize ;)

Tu ce flori preferate ai? Completeaza aici florile cu care ti-ai dori sa personalizam crema poznasa cadou.

Cine este Ramona Fugaciu?

Este o visatoare fara limite, cu o avalansa de idei poznase, cu o pasiune obsesiva pentru flori, citit, scris si calatorii, o rebela creatoare de zambete pentru evenimente si "your Wedding DREAM Painter" in 2019.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page