top of page

Nunta - eveniment magic sau factor de stress? :)


buchet de mireasa cu astilbe, dalia, piano roses

Nunta este un eveniment magic sau cel putin asa viseaza fiecare mireasa, fiecare cuplu, fiecare persoana draga, ca va fi.

Si de cele mai multe ori, in cazurile fericite, chiar asa se intampla sa fie: un moment unic, plin de magie, zambete, momente de suspans si muuulta dragoste!

Din experienta mea de florist, de-a lungul anilor si in urma a sute de evenimente, o buna parte dintre mirese vin pe ultima suta de metri sa comande florile si asta nu pentru ca florile s-ar afla pe ultimul plan, in aceeasi situatie se afla si comanda tortului, a pantofilor, a rochiei de mireasa etc. Sunt super stresate, abia asteapta sa se termine totul, pentru a se odihni, nu mai au chef de nimic, deja nu mai savureaza momentul :(

De multe ori, ma aflu in situatia de a refuza, cu regret, realizarea creatiilor florale pentru multe evenimente, pentru ca timpul este mult prea scurt, chiar si pentru a comanda florile, cu atat mai putin nu este timp pentru a afla ce iti doreste protagonista evenimentului, pentru ca totul sa fie asa cum a visat...

La final, vei ramane cu regretul: daca ma organizam din timp...era altfel!

La Flori Poznase, nu preluam comenzi cu mai putin de 5 saptamani inainte de eveniment, iar cu 2 saptamani inainte de eveniment, toate detaliile sunt clar stabilite pentru ambele parti, iar pentru nuntile in alta oras sau tara, ne intalnim cu cel putin 6 luni in avans. Pentru 2019, avem inca de pe acum, week-end-uri in care nu mai exista disponibilitate pentru un nou eveniment.

Ei bine, draga mireasa, contacteaza din timp toti furnizorii de servicii si articole pe care ti le doresti pentru acest moment unic si magic si astfel, vei pasi in anul 2019 cu zambetul pe buze si satisfactia ca furnizorii selectati, deja incep sa croseteze la cele mai frumoase vise ale tale: rochie, buchetul de mireasa, recuzita etc.

In plus, cu cat vei contracta mai devreme serviciile dorite, poti beneficia de super oferte si cadouri.

Fii informata si vei avea o nunta fara stress! Solicita ghiduri, pune intrebari, mergi la intalniri, testeaza, obtine mostre, mergi la targurile de profil!

Sper ca ti-au fost utile aceste informatii, te imbratisez cu drag si te astept sa descoperi surprizele poznase pregatite pentru tine si pentru toti cei dragi tie,

Ramona Fugaciu

Florist Poznaș

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page