top of page

Parrot...

Week-end-ul acesta a fost unul deosebit cu evenimente magice si flori poznase: bujori, ranunculus, astilbe,frezii, trandafiri, orhidee si lalele. Voi vorbi despre unul anume, un dublu eveniment: nunta si botez, care a avut loc intr-un hotel de lux din Bucuresti, unde am creat aranjamentele florale pentru sala.

Locul unde le-am creat era situat intre bucatarie si sala de evenimente, pe unde se perinda intreg personalul, de la seful de sala extrem de amabil, pana la cei care preparau efectiv meniul. Fiecare avea cate o remarca sau intrebare: ce frumoase sunt, ce extraordinar miros aceste frezii, au inflorit deja bujorii, parca infloreau in mai, insa vedeta serii a fost Parrot!

Laleaua Super Parrot: creata, nedefinita, un amestec de verde si alb, a starnit curiozitatea si admiratia trecatorilor, prin forma si culoare, aproape tuturor, urmand fireasca intrebare: ce floare este?! Cand aflau raspunsul: "este lalea si se numeste Parrot", erau si mai uimiti, adaugand ca este prima data cand vad o astfel de lalea :-)

Va las sa o descoperiti si voi in fotografiile de mai jos:

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page