Parrot...

April 29, 2018

Week-end-ul acesta a fost unul deosebit cu evenimente magice si flori poznase: bujori, ranunculus, astilbe,frezii, trandafiri, orhidee si lalele. Voi vorbi despre unul anume, un dublu eveniment: nunta si botez,  care a avut loc intr-un hotel de lux din Bucuresti, unde am creat aranjamentele florale pentru sala.

Locul unde le-am creat era situat intre bucatarie si sala de evenimente, pe unde se perinda intreg personalul, de la seful de sala extrem de amabil, pana la cei care preparau efectiv meniul. Fiecare avea cate o remarca sau intrebare: ce frumoase sunt, ce extraordinar miros aceste frezii, au inflorit deja bujorii, parca infloreau in mai, insa vedeta serii a fost Parrot! 

Laleaua  Super Parrot: creata, nedefinita, un amestec de verde si alb, a starnit curiozitatea si admiratia trecatorilor, prin forma si culoare, aproape tuturor, urmand fireasca intrebare: ce floare este?! Cand aflau raspunsul: "este lalea si se numeste Parrot", erau si mai uimiti, adaugand ca este prima data cand vad o astfel de lalea  :-)

Va las sa o descoperiti si voi in fotografiile de mai jos: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Cosmos pentru buchetul tau de mireasa ;) Astazi, in ultima zi de vacanta in Cipru, pierzandu-ne pe stradutele linistite, ne-au intampinat aceste minun...

March 16, 2018

1/1
Please reload

Recent Posts

April 29, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

 Strada C. A. Rosetti 31, București 030167

Tel: +4 0755 052 360

Mail: office@flori-poznase.com

© 2018 by Flori Poznase

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon