top of page

mie., 22 feb.

|

București

Workshop Lumanari Parfumate Flori Poznase

Pentru ca iubesc lumanarile parfumate si in egala masura florile, am creat Lumanarile Parfumate Flori Poznase, testate si apreciate de peste 700 de clienti. Vrei sa afli secretele din Atelierul Flori Poznase? Vino la un workshop-urile de creatie si creativitate Flori Poznase!

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Workshop Lumanari Parfumate Flori Poznase
Workshop Lumanari Parfumate Flori Poznase

Ora și locul

22 feb. 2023, 18:00 – 20:30 EET

București, Strada C. A. Rosetti 31, București 030167, Romania

Despre eveniment

2023 este anul evenimentelor marca Flori Poznase in Atelierul nostru din inima Bucurestiului, intr-o cladire cu o istorie impresionanta, cu o poveste frumoasa si oameni speciali situata pe Strada C.A. Rosetti 31, la 5 minute de mers de la Metrou Piata Romana sau Universitate. 

Fie ca iti doresti sa ne cunosti sau sa iti dezvolti creativitatea, sa incerci ceva nou si inedit, sa surprinzi pe cineva drag cu o experienta unica florala si parfumata, sa te dezvolti la nivel personal sau pur si simplu sa te relaxezi, acum ai toate aceste posibilitati in Atelierul Flori Poznase.

Fiecare workshop va fi diferit si va aborda toate cele 5 simturi cu focus pe cel olfactiv si vizual :) In plus, ne propunem sa dezvoltam si cel de-al 6-lea simt, dar mai multe detalii vei afla in cadrul workshopurilor. 

Ce trebuie sa faci: sa confirmi participarea, sa iei cu tine curiozitatea si sa vii cu inima deschisa. De restul ne vom ocupa noi.

Ramona Florentina Fugaciu in calitate de Florist, Autor al cartii Gradina cu Visuri Implinite, Gradinar de Flori si Visuri, Creatoare a Lumanarilor parfumate Flori Poznase, Visatoare incurabila te va gazdui si ghida timp de 2 ore prin Atelierul Flori Poznase, printre flori, texturi, arome, ingrediente, vase care mai de care, pagini colorate cu dorintele si visurile tale, intr-o experienta senzoriala unica, pe care iti vei dori sa o repeti.

Ceaiul BIO, cafeaua si prajiturelele vor fi nelipsite de la evenimentele noastre poznase. 

Plantele personale, Iris cea poznasa si Spiridusii Flori Poznase vor fi si ei nelipsiti. 

Taxa de participare este de 50Ron/persoana, la care se vor adauga materialele alese de tine in timpul workshopului. 

La final, vei pleca acasa cu creatiile tale personale, cu energie cat cuprinde, cu pofta de viata si visuri noi!

Distribuie evenimentul

bottom of page