joi, 28 mar. | Strada C. A. Rosetti 31

Wedding Martisor 150RON

Special pentru miresele Flori Poznase ale acestui an, oferim cadou Atelierul de Creatie Florala, Aromaterapie si Cosmetice ECO! Vino sa cunosti secretele Flori Poznase: de ce rezista florile noastre atat de mult, sa cunosti flori speciale pe care le poti alege pentru nunta ta de vis!
Registration is Closed
Wedding Martisor 150RON

Ora și locul

28 mar. 2019, 19:00 – 21:00
Strada C. A. Rosetti 31, Strada C. A. Rosetti 31, București 030167, Romania

Despre eveniment

Wedding Martisor pentru tine!

Vino in lumea Florilor Poznase!

Te vom intampina cu flori speciale, pe care le poti selecta pentru evenimentul tau, cu creatii in tendintele anului 2019 realizate din flori si materiale neconventionale! In plus, vei afla cum sa folosesti uleiurile esentiale din flori s plante, pentru a-ti face viata mai frumoasa!

Vei primi o crema realizata din ingrediente 100%naturale, creata de Adina Dobeanu - chimist pasionat si creator de cosmetice ECO. Cremele si dezinfectantele create de ea au fost testate si apreciate de peste 1500 de persoane care ne-au vizitat la Targul Miresei din noiembrie 2018 (Romexpo). Adina va crea o crema personalizata cu uleiuri esentiale din florile tale preferate, pentru ziua nuntii tale!

Costul modic care acopera materialele si florile designului floral creat chiar de tine in cadrul Atelierului si pe care il vei lua acasa, pentru a te convinge de calitatea florilor, va fi considerat CADOU, in cazul in care vei alege Flori Poznase pentru nunta ta magica si va fi scazut din valoarea totala a serviciilor si florilor alese!

Te astept in lumea fascinanta a florilor, cu multe zambete si multe suprize!

​Ramona Florentina Fugaciu

Florist Poznaș

Wedding Dream Painter

Telefon:+4 0755 052 360

Tickets
Price
Cant.
Total
  • Early Bird
    RON 150
    RON 150
    0
    RON 0
TotalRON 0

Distribuie evenimentul