top of page

joi, 09 ian.

|

Flori Poznașe

CADOURI Flori Poznase de Mos Craciun, Mos Vasile si Sfantul Ion

Luna Decembrie este luna cadourilor Flori Poznase :) Iubim sarbatorile de iarna va pregatim CADOURI unice: workshop-uri de creativitate si relaxare, oferte pentru evenimentele tale, vouchere cadou, ghidul florilor, wedding planner si multe altele.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
CADOURI Flori Poznase de Mos Craciun, Mos Vasile si Sfantul Ion
CADOURI Flori Poznase de Mos Craciun, Mos Vasile si Sfantul Ion

Ora și locul

09 ian. 2020, 18:30 – 21:30 EET

Flori Poznașe, Strada C. A. Rosetti 31, București 030167, Romania

Despre eveniment

Am pregatit un CADOURI  inedite de la Mos Craciun, Mos Vasile, Sfantul Ioan pentru tine si fiintele dragi tie - o experienta unica in Atelierul Flori Poznase, Ghidul Florilor pentru Evenimente Magice, wedding planner, VOUCHER CADOU! 

 

Daruieste un CADOU poznas de Craciun sau de ziua numelui cu ocazia Sfantului Ioan si tu participi gratis: o experienta unica in lumea florilor, unde  vei crea un aranjament floral din flori naturale, iti vei descoperi creativitatea, te vei relaxa si vei afla cata energie pozitiva aduc florile in viata noastra, importanta si rolul lor, mesajele pe care le transmit, influenta pe care o au asupra noastra. Toate acestea, sub indrumarea Florist Designerului Florentina Ramona Fugaciu, alaturi de fiintele dragi tie!

Daca vei avea nunta in 2020, te invit sa ne cunosti si iti oferim CADOU acest workshop, plus alte surprize!

Eu, Florentina Ramona, Florist Designer si Wedding Dream Painter de 6 ani, scriitor si autor al cartii Gradina cu Visuri Implinite, te invit intr-o atmosfera de vis, cu flori speciale, cu gustari BIO si cu multa energie pozitiva, in Atelierul Flori Poznase.

Anul acesta am lansat prima carte: Gradina cu Visuri Implinite, in care vorbesc despre propriile experiente personale, profesionale si in special despre reteta personala si ingredientele care m-au ajutat sa imi traiesc visul de florist si scriitor, in realitate. Mi-am inceput cariera in lumea cosmeticelor ca distribuitor, acum 17 ani, ulterior, in 2006 ca negociator in lumea achizitiilor in 3 corporatii de top,  iar in 2014 am decis sa imi urmeze pasiunile pentru frumos in lumea florilor si a cartilor. 

Te astept in minunata lume a florilor, a uleiurilor esentiale, a paginilor cu visuri magice create in Atelierul Flori Poznase, in care si tu poti planta un VIS!

Distribuie evenimentul

bottom of page