top of page

vin., 08 ian.

|

Online Event

Botez Bebelusi Poznasi - Start Maraton

Afla ofertele unice valabile doar in luna Ianuarie pentru botezul bebelusului tau!

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Botez Bebelusi Poznasi - Start Maraton
Botez Bebelusi Poznasi - Start Maraton

Ora și locul

08 ian. 2021, 22:47 – 31 ian. 2021, 23:59

Online Event

Despre eveniment

Bine ai venit in lumea bebelusilor poznasi! 2021 este anul bebelusilor si daca te pregatesti pentru botezul unei bebeline sau bebelin poznas, ai ajuns exact unde trebuie.

Fie ca iti doresti o lumanare cu flori naturale si accesorii amuzante sau o lumanare cu flori stabilizate cu substante naturale sau lumanari colorate, din ceara naturala sau cu un design inedit, in Atelierul Flori Poznase, te asteptam cu recomandari si idei nastrusnice, astfel incat Bebe sa fie intampinat in aceasta lume, asa cum se cuvine. Fiecare design si detaliu se aleg cu grija, in functie de dorintele tale. 

Astfel, te invit sa ne lasi datele de contact si data evenimentului si te vom contacta in scurt timp. Pentru ca ne dorim ca totul sa fie wow, contacteaza-ne cu cel putin 3 saptamani inainte de eveniment. Astfel vom avea timp sa gasim o solutie pentru fiecare cerinta a ta. Fiecare floare este comandata special pentru bebe, pe Bursa de Flori din Olanda, prin urmare, nu lucram cu stocuri de flori, prospetimea florilor are garantia de 100% si de asemenea, ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii, in momentul in care solicitarea vine prea tarziu sau calendarul nostru este deja ocupat cu alte evenimente. 

Pretul unei lumanari porneste de la 250Ron, iar cel al unui aranjament floral pentru cristelnita de la 450Ron.

Completeaza formularul nostru de mai jos si te asteptam cu bratele deschise in lumea magica a Florilor Poznase!

Distribuie evenimentul

bottom of page