top of page

vin., 15 nov.

|

Flori Poznașe

Afla povestea floristei si scriitoarei Florentina Ramona Fugaciu

Afla povestea cu flori si visuri implinite a Florentinei si daruieste un CADOU poznas de Sf. Mihail si Gavril: o experienta unica in lumea florilor si o carte cu reteta magica si experientele de viata a floristului si scriitoarei Florentina Ramona Fugaciu

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Afla povestea floristei si scriitoarei Florentina Ramona Fugaciu

Ora și locul

15 nov. 2019, 19:00 – 21:00 EET

Flori Poznașe, Strada C. A. Rosetti 31, București 030167, Romania

Despre eveniment

Am pregatit un CADOU inedit pentru Mihaela si Gabriel(a) - o experienta unica in Atelierul Flori Poznase! 

 

Daruieste un CADOU poznas de Sf. Mihail si Gavril: o experienta unica in lumea florilor, unde fiecare va crea 2 designuri florale din flori naturale, sub indrumarea Florist Designerului Florentina Ramona Fugaciu si se va bucura de uleiurile esentiale din flori si plante. 

Florentina este de 6 ani, Florist Designer si Wedding Dream Painter pentru evenimente magice, unde creatiile unicat, personalizate, create in cel mai mic detaliu, creeaza o atmosfera de vis.

Anul acesta a lansat prima carte: Gradina cu Visuri Implinite, in care vorbeste despre propriile experiente personale, profesionale si in special despre reteta personala si ingredientele care au ajutat-o sa isi traiasca visul de florist si scriitor, in realitate. Florentina si-a inceput cariera in lumea cosmeticelor ca distribuitor, acum 17 ani, ulterior, in 2006 ca negociator in lumea achizitiilor din 3 corporatii de top,  iar in 2014 a decis sa isi urmeze pasiunile pentru frumos in lumea florilor si a cartilor. 

Te asteptam in minunata lume a florilor, a uleiurilor esentiale, a paginilor cu visuri magice create in Atelierul Flori Poznase!

Distribuie evenimentul