top of page

vin., 15 nov.

|

Flori Poznașe

Afla povestea floristei si scriitoarei Florentina Ramona Fugaciu

Afla povestea cu flori si visuri implinite a Florentinei si daruieste un CADOU poznas de Sf. Mihail si Gavril: o experienta unica in lumea florilor si o carte cu reteta magica si experientele de viata a floristului si scriitoarei Florentina Ramona Fugaciu

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
Afla povestea floristei si scriitoarei Florentina Ramona Fugaciu
Afla povestea floristei si scriitoarei Florentina Ramona Fugaciu

Ora și locul

15 nov. 2019, 19:00 – 21:00 EET

Flori Poznașe, Strada C. A. Rosetti 31, București 030167, Romania

Despre eveniment

Am pregatit un CADOU inedit pentru Mihaela si Gabriel(a) - o experienta unica in Atelierul Flori Poznase! 

 

Daruieste un CADOU poznas de Sf. Mihail si Gavril: o experienta unica in lumea florilor, unde fiecare va crea 2 designuri florale din flori naturale, sub indrumarea Florist Designerului Florentina Ramona Fugaciu si se va bucura de uleiurile esentiale din flori si plante. 

Florentina este de 6 ani, Florist Designer si Wedding Dream Painter pentru evenimente magice, unde creatiile unicat, personalizate, create in cel mai mic detaliu, creeaza o atmosfera de vis.

Anul acesta a lansat prima carte: Gradina cu Visuri Implinite, in care vorbeste despre propriile experiente personale, profesionale si in special despre reteta personala si ingredientele care au ajutat-o sa isi traiasca visul de florist si scriitor, in realitate. Florentina si-a inceput cariera in lumea cosmeticelor ca distribuitor, acum 17 ani, ulterior, in 2006 ca negociator in lumea achizitiilor din 3 corporatii de top,  iar in 2014 a decis sa isi urmeze pasiunile pentru frumos in lumea florilor si a cartilor. 

Te asteptam in minunata lume a florilor, a uleiurilor esentiale, a paginilor cu visuri magice create in Atelierul Flori Poznase!

Distribuie evenimentul

bottom of page