Flori Poznase cu zambete in fiecare zi pentru tine!

Stim ca visezi la o nunta ca-n povesti! In povestea ta, apar cele mai frumoase flori: proaspete, parfumate si in culori seducatoare.

Flori Poznase nu sunt cele mai frumoase flori, sunt florile din visul tau! Ne intalnim, aflam toate detaliile si iti pictam visul cu petale de flori, pentru ca tu sa fii cea mai zambitoare mireasa in cea mai frumoasa zi:) Pe masura ce florile se impletesc armonios in fragmente din visul tau, iti transmitem fotografii, astfel ca in dimineata nuntii, vom fi primul motiv pentru a zambi. Apoi ti le aducem acasa, personal: iubim miresele zambitoare. 

Cat timp tu primesti invitatii, dansezi, mergi la biserica, la sedintele foto si iar la cateva fotografii, noi ne prezentam la restaurant cu caleasca cu flori. Asezam poznasele pe mese, la intrare, pe cele mai speciale, le aranjam pe masa ta, punem cateva si pe tort si pe unde mai gasim loc, iti transmitem cateva fotografii de la locul faptei si instruim bine personalul locatiei sa le pazeasca cu strasnicie pana la aparitia ta. 

Adoram sa facem parte din povestea ta plina de zambete!

Contacteaza-ne pentru o intalnire poznasa! :)